Ons team

Het kernteam van Allies bestaat uit een mix van passionele mensen die elk vanuit hun eigen insteek en overtuiging ervoor zorgen dat we van dit verhaal een succes maken. We stellen ons hieronder graag even voor.

Marijke

Ik heb jarenlang in mijn eigen bedrijf, ThinkTwice, rekrutering gedaan. Ik heb mij toegespitst op het zoeken naar (verborgen) competenties om de vacatures in te vullen. Ik kijk vooral naar de competenties die zij zelf niet zien, maar die voor mij wel duidelijk aanwezig zijn. 

Tom

Sailor by night, developer by day. Zowel als zeiler en als software architect verruim ik met plezier mijn horizon en verken ik graag onbekende gebieden. Hoewel ik vooral focus op .NET technologie, verlies ik mezelf ook graag in python code en C++ en ben ik heel geinteresseerd in data engineering in het opzetten van ML pipelines. Mijn taak bij Allies is dan ook voornamelijk het algemeen development van het platform en uitzoeken hoe we op de best mogelijke manier de juiste job opportuniteiten matchen aan het beste profiel.

Katherina

Mensen erkennen en ervoor zorgen dat ze erbij horen is mijn tweede natuur. Als kind verwelkomde ik de nieuwkomers in de klas en als HR-verantwoordelijke zorgde ik voor een mensgerichte aanpak in een erg prestatiegerichte omgeving. Meer mensen zichtbaarheid en kansen geven en zo veel vacatures duurzaam invullen is wat ik met Allies wil bereiken.

Contacteer ons

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan via bijgevoegd formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.