Stille mensen hebben ook ambities

“Ah ik wist niet dat jij…” hoor je jezelf dat ook soms zeggen? Er zijn zo van die stille mensen. Ze doen hun werk. Je hoort ze niet. Je ziet ze haast niet. Maar ze zijn er wel. Ze eisen de aandacht niet op. Ze hebben er geen behoefte aan om in het licht te treden of ze hebben het gevoel dat anderen daar beter in zijn.

“Ah ik wist niet dat jij…” hoor je jezelf dat ook soms zeggen? Er zijn zo van die stille mensen. Ze doen hun werk. Je hoort ze niet. Je ziet ze haast niet. Maar ze zijn er wel. Ze eisen de aandacht niet op. Ze hebben er geen behoefte aan om in het ✨licht te treden of ze hebben het gevoel dat anderen daar beter in zijn.

Ze hebben competenties, ambities, dromen. Ze kunnen heel wat en willen ook wel wat. Alleen gaan ze dat niet uit zichzelf in de openbaarheid brengen. Wel zullen ze antwoorden als je het hen vraagt of als je hen de kans geeft om zich uit te spreken.

Onze chatbot Joy gaat het gesprek aan. Met elke medewerker. Ook met die stille mensen die niet uit zichzelf naar voren treden. En zo vind jij verborgen schatten, onontgonnen potentieel, verscholen talenten, ...

Geïnteresseerd om dat potentieel te ontginnen?